Betydningen af mobiltelefoner!

Med fremkomsten af ny teknologi er vejen for kommunikation også ændret. I meget tidlige dage af historie, blev brevduer anvendt som kommunikationsmiddel. Senere, sendes skriftlige meddelelser gennem breve med posten. Som tiden gik, telefon trådte i eksistens og i dag er æra af trådløs kommunikation som giver anledning til mobiltelefoner. Mobiltelefoner er den nyeste opfindelse og fælles måde at kommunikere nu-en-dage.

Mobiltelefoner er lang rækkevidde, bærbar og trådløs elektronisk anordning af kommunikation. Et par år tilbage, når mobiltelefoner ikke var så almindeligt, at enheden var dyrt og kommunikationsomkostninger temmelig god til brugeren. Men i sidste et par år som brug af mobiltelefoner steg, deres omkostninger er faldet betydeligt, og denne faktor hjalp en masse at gøre dem tilgængelige for almindelige mænd. Mobiltelefoner er nu billig, nem at bruge, og komfortable og udstyrede med næsten alle nyeste funktion vi ønsker.

Mobiltelefoner er nu alle ens første valg gadget, enten en ældre person eller en yngre. Det er ligesom et statussymbol nu. Hver hånd, personer, der er udstyret med nyeste mobile modeller og alle har sin egen grund til at have denne magiske gadget i hans hænder. Hver dag nye modeller af mobiltelefoner kommer erstatte de ældre for at lokke brugere. De interesserede brugere især den unge generation er meget glad for de nyeste funktioner i nye telefoner. Folk kan lide den nye ringetoner, Hej melodier og baggrunde. Med denne, mp3 og video optagelse faciliteter, MMS og Internet-faciliteter tiltrække brugere til mobile verden. Mobilbrugere kan ikke engang forestille sig deres verden uden deres håndsæt. Betydningen af mobiler kan forestillet ved reaktion mellem folk, hvis de bliver bedt om at forlade deres håndsæt adskilt fra dem for en dag. Deres liv fik et komma, hvis de holder ud af deres mobiltelefoner.

I Japan giver mobil telefon virksomheder omgående underretning af jordskælv og andre naturkatastrofer til deres kunder gratis. I tilfælde af en nødsituation, kan katastrofe reaktion besætninger finde fanget eller tilskadekomne personer ved hjælp af signaler fra deres mobiltelefoner eller den lille detonator flare i batteri af hver celle telefon; en interaktiv menu tilgængelige via telefonens internetbrowser meddeler selskabet, hvis brugeren er sikker eller i nød.

Der er ingen tvivl om, at mobiltelefoner har gjort livet mere let og behageligt. Alle er i kontakt med deres familiemedlemmer, venner og andre kendte. Hvis vi ønsker at tale med nogen, der er ingen grund til at skrive et brev og vente i dage for at sende beskeden til modtageren, bare vi nødt til at tage telefonen og tryk på et tal og begynde at tale. Mobiltelefoner er komfortable måde af kommunikation over en lang afstand. Livet bliver så nemt og hurtigt ved at holde ambulant telefonerer.

Mobiltelefoner viste sig for at være en stor hjælp i nødsituationer. Mobiltelefoner er også kendt som lifesavers som hjælper mennesker i nødsituationer. Hvis du går i stå midt på vejen og finde ingen hjælp, kan du bare bruge en mobiltelefon og tilkalde hjælp. Den indlysende bekvemmelighed og hurtig kan adgang til hjælp i nødsituationer store og små, mobiltelefoner være både økonomisk og afgørende for rejsende forsøger at holde kontakten.

Hver mønt har to sider, mobiler telefoner giver en masse fordele også viser off nogle ulemper. Mobiltelefon brug under kørsel er udbredt. Der er generel enighed om, at du bruger en håndholdt mobiltelefon under kørslen er en distraktion, som indebærer risiko for road trafikulykker. Så skal vi bruge hænder fri sæt til at undgå sådanne risici.

Lidt opmærksomhed er modtaget for nylig mod de potentielle virkninger af form for elektromagnetiske felter genereret af mobiltelefoner på den menneskelige hjerne. Akkumulere beviser indikerer at mikrobølgestråling fra mobiltelefoner kan forårsage alvorlige sygdomme og forstyrrelser i fysiologi. Dette omfatter en øget kræftrisiko og genetiske skader, forstyrres hjernefunktion og andre effekter. Mobiltelefon stråling og sundhed bekymring er blevet rejst, især efter den enorme stigning i brugen af trådløse mobiltelefoni i hele verden. Derfor, den hoved sæt bør holdes i rimelig afstand fra vores hoved og langvarig brug af mobiltelefon bør undgås.

GENUDSKRIV rettigheder erklæring: denne artikel er gratis for en genudgivelse af besøgende som nævnt forfatter Bio boksen bevares som sædvanlig, således at alle links er aktive/sammenknyttes med ingen syntaks ændringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.