Coronavirus Tilfælde: Den Dato, Hvor Pandemi Vil Toppe I Hver Medlemsstat

indsatserne give siddepinde for en række fuglearter såsom Red Tilbage Tornskade og Spottet Fluesnapper, der kan observeres fodring fra insekter i flugten omkring senge samt larver og snegle på sengen overflade og vegetation. De planter, der vokser rundt i kanten af sengen er selv seedede indfødte planter, omkring 15 forskellige arter. Mange af disse planter er spiselige nogle kan fastsætte kvælstof og andre samle mineraler fra undergrunden. Hvis solrigt vejr er på horisonten, høstet løg kan lægges på toppen af haven senge for en dag eller to. Vores besøg Malet Bakker i Marts var under, hvad jeg ville overveje at være “perfekt” vejr.

Padres Bed at Mission San Miguel Arcangel oprettelse forud med omkring 10 millioner år, der af den Malede Bakker. For mange år siden, vores kære nabo, Ken, gav os de former, han havde lavet op til at hælde beton højbede. Når den sidste af høsten ud af senge indsatserne er fjernet, og kyllinger er bragt ind til en anden 3 eller 4 dage til at hente gennem vegetation. Alle i 3 dage! Det er derfor, tomater teknisk set er en frugt, som er peberfrugter, agurker og squash. Bønner er vokset op wigwams danner store klumper af vegetation, dryp med bønner og blomster, der har en tendens til at kravle på de omkringliggende planter i midten af sommeren. Friske Bønner er tilgængelig fra Maj-oktober, og vi har formået at høste omkring 4 KG tørrede bønner i år samt masser af foder til kaniner og frø gemt til næste år. Bønner kan potentielt levere deres egen kvælstof via en forening med Rhizobium bakterier, der lever i jorden.

i slutningen af den sæson kvælstof taget fra atmosfæren af bakterier og fast i vævet af bønneplanter er tilføjet til jorden, når resterne af planter nedbrydes på stedet. Disse bakterier udvinde kvælstof fra atmosfæren og levere nogle af dette kvælstof til rødderne af bønner. Rødderne er tilladt at henfald i jorden eller til venstre for at regrow, indtil de igen er klar til at “hak og slip”. Den brede blade fra disse planter skygge rødderne af de andre planter og forbyde fremkomsten af “ukrudt”. Bemærk, 34seng.dk at det “ukrudt” er ikke revet op med rode kun skæres til jorden.

Spider in my flower bed Vi ikke modtager nogen offentlige, institutionelle eller NGO-støtte til vores projekt, og er afhængige af indtægter fra salg af vores kurser, planter, konsulentbistand og design-arbejde sammen med støtte af vores fantastiske frivillige til at udvikle og administrere haver og er meget taknemmelig for. Vi vil være der dækker websted, landmåling, landskab design, software, installation af access, senge, vandingskanaler, plantning af træer, buske, urter og jorden lag, og dyreliv damme. Hvis du gerne vil skabe en skov, have og få nogle praktiske hands-on erfaring komme og slutte sig til os for at Designe og Bygge en Skov Kursus. Ligesom alt andet i livet der er et tradeoff mellem at tilslutte din musik-enhed direkte i via ekstra kabel-og ved hjælp af Bluetooth-tilstand. Hvis du ønsker at finde ud af, hvor meget mad, vi kan høste fra denne polyculture, og hvor meget tid det tager at dyrke denne mad kan du læse resultaterne af en Input/Output-undersøgelsen her.