Home Equity lån-hvordan at Zero out kreditkort gæld

Millioner af amerikanere er op til deres ører i gæld. De kæmper hver måned bare for at opfylde den mindste betaling, som bare forlænger gælden. Kreditkort har høje finansierings gebyrer. Derfor er det vanskeligt at betale ned saldi. I de fleste tilfælde dækker minimumsudbetalingen knap nok finansieringsomkostningerne. Det gør det vanskeligt at reducere kreditkortets saldo.

En tilgang til at eliminere eller reducere gælden indebærer erhvervelse af en konsolidering af gælden lån. Selv om konsolidering Vip Banks af gælden lån vil ikke mirakuløst eliminere din gæld, disse lån gør er muligt at reducere din gæld hurtigere.

I 2005 var værdien af hjemme kapital i USA $11.300.000.000.000. Andelen af ejerbolig i 2005 var 69% lidt fra rekord 69,2% i 2004. Næsten 124.000.000 amerikanere ejer deres eget hjem. Der er masser af penge til rådighed til at låne.

Hvis du får en konsolidering af gælden lån, alle dine kreditsaldi er blandet ind i et lån. Desuden har gældskonsolidering lån rimelige rentesatser. Dette giver dig mulighed for at blive gældfri inden for et par år.

Der er forskellige måder at opnå en konsolidering af gælden lån. Personer med god kredit kan kvalificere sig til en personlig konsolidering af gælden lån. Hvis du ejer et hjem, kan det være muligt at få godkendt til et hjem egenkapital lån. Boliglån er ideelle, fordi satserne er lave og de fastsatte vilkår. Normalt, boligejere er i stand til at tilbagebetale pengene i fem til syv år-nogle gange mindre.

Bare pas på, at hjem egenkapital ikke automatisk gå op hver måned som nogle ville have du tror. Flere faktorer langt ud over din kontrol bestemme værdien af dit hjem. Bare inden for de sidste seks måneder eller deromkring værdien af boliger i nogle dele af landet faldt med 10% i en måned.

Før du får et hjem egenkapital lån bør du vide disse kendsgerninger.

• De er sikret ved et andet tillidshverv på dit hus.

• Hvis din finansielle situation ændrer dit hjem kunne være i fare for afskærmning.

• At skulle foretage to betalinger på dit hjem kan være en masse finansielle belastning.

• En masse skruppelløse långivere kunne pleje mindre.

• Hold øjnene åbne for, hvad det lokale boligmarked gør. For nylig oplevede mange områder en 10% nedgang i værdier i en måned forårsager mange husejere til at skylde mere end deres hjem var værd.

Det er vigtigt at bruge midlerne klogt og låne kun, hvad du har råd til at Payback. De fleste amerikanere, der bruger deres hjem egenkapital til at betale deres kreditkort gæld nægter at ændre deres vaner og livsstil, og faktisk se deres nul-balance kort som en invitation til at gå shopping-foreholde cyklussen.

Før du sætter dit hjem i fare med en anden pant forstå risiciene. Udforsk alle mulighederne. Bare fordi et hjem egenkapital lån til konsolidering af gælden synes så let at gøre og let at få, gør det ikke det rigtige valg for dig. Tryk ikke på EASY-knappen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.