Sengetyper

Mens du vælger en seng, er der mange ting, du skal overveje. Funktionen af ​​en seng er en stor overvejelse, og der er mange muligheder. Et par ting at huske på er æstetik, funktionalitet og holdbarhed. I denne artikel vil vi se på nogle af de forskellige typer senge og diskutere nogle af deres fordele. Læs videre for mere information. Denne artikel indeholder affiliate links og kan tjene en kommission, hvis du foretager et køb ved hjælp af disse links.

Du kan købe en standard king-size seng eller en queen-size seng. En queen-size seng er generelt den dyreste, men det er også en god investering. En king-size seng betragtes derimod som luksusmøbler. Du kan nemt bruge over $500 på en queen-size seng og være helt tilfreds med kvaliteten. En queen-size eller king-size madras er en praktisk mulighed for et mindre soveværelse.

En tremmeseng er en transportabel seng, ideel til rejser. Du kan opbevare den, når den ikke er i brug. I oldtiden blev barnesenge almindeligvis brugt til at sove. De har en lav sengegavl, en halv baldakin over hovedet og nogle gange endda belysning. Denne stil er et perfekt valg til små værelser eller et børneværelse. Udover at være komfortabel og sikker, er en tremmeseng nem at transportere. Det er også nemt at vedligeholde og kan opbevares, hvis det er nødvendigt.

En typisk fire-stolpe seng er fire fod høj, med en spids top på hvert hjørne. Denne stil blev først skabt i New England i 1700-tallet. I dag kan disse senge findes i mange husstande. De omtales ofte som en halv himmelseng. De har fire-stolpe hjørner i midten og er ofte kortere end fodbrættet. I modsætning til lav stolpe senge er stolperne på en halv himmelseng højere end dem på fodpladen, hvilket gør dem nemmere at flytte rundt på.

Kanesenge er lavet af træ med rullet hoved og fodplader. Traditionelt var slæder lavet af eg og ask. I dag er slæden et populært alternativ for mange mennesker, der ønsker et mere moderne præg. De, der har et mindre soveværelse, vil sætte pris på dobbeltstolpsdesignet. En stolpeseng er ideel til familier. De har to platforme på siderne og ligner en kingsize seng.

En anden type seng er himmelsengen. Det er en elegant og dekorativ mulighed. Den har søjler og stolper i hvert hjørne og et øvre panel, der kan draperes for at skabe en baldakin eller loft over madrassen. Træet, der bruges til at lave disse strukturer, er vævet ind i sengens overflade. Dette materiale er ofte fast og let og kan tilføje en rustik følelse til et rum. Desuden er flettede senge på afbetaling ofte holdbare.

Lavprofilsenge er designet til at være tæt på gulvet og er gode til mindre personer. De kræver normalt en boxmadras og skaber en bredere åben følelse til rummet. Men har du et større soveværelse, er en lavprofilseng en god mulighed for den lave person. Det er også en god mulighed for små værelser. Det kan give et rum en mere åben og rummelig fornemmelse.