Hvem bruger retsmedicinske revisorer?

Retsmedicinsk accounting finansielle undersøgende specialister arbejder med finansielle oplysninger med henblik på at formidle komplicerede spørgsmål på en måde, som andre kan nemt forstå. Mens nogle retsmedicinske revisorer og retsmedicinsk accounting specialister er engageret i den offentlige praksis af retsmedicinsk undersøgelse, arbejder andre i private industri for sådanne virksomheder som banker og forsikringsselskaber eller statslige enheder som sheriff og politi afdelinger, Federal Bureau of Investigation (FBI) og Internal Revenue Service (IRS).
Den erhvervstilknyttede svig begået af ansatte normalt indebærer tyveri af aktiver. Underslæb har været den mest ofte begået svig i de sidste 30 år. Medarbejdere kan være involveret i tilbageslag ordninger, identitetstyveri eller konvertering af virksomhedsaktiver til personlig brug. Retsmedicinsk bogholder par observation af de mistænkte medarbejdere med fysisk undersøgelse af aktiver, tilsynsstandarder, inspektion af dokumenter og interviews af de involverede. Erfaring på disse typer af engagementer muliggør den retsmedicinsk bogholder at tilbyde forslag til interne kontroller at ejerne kan implementere for at mindske risikoen for svig.
Til tider kan en retsmedicinsk bogholder lejes af advokater til at undersøge det finansielle sporet af personer, der mistænkes for at engagere sig i kriminel aktivitet. Oplysningerne fra den retsmedicinske revisor kan være den mest effektive måde at opnå overbevisninger. Retsmedicinsk bogholder kan også blive ansat af skifteretten, når afgivne finansielle oplysninger er mistænkt eller hvis medarbejdere (herunder administratorer) er mistænkt for at tage aktiver.
Muligheder for kvalificeret retsmedicinsk accounting fagfolk vrimler i private virksomheder. Administrerende direktører skal nu bekræfte, at deres årsregnskab er trofaste repræsentationer af den finansielle stilling og resultater af operationer for deres virksomheder og mere afhængige af interne kontrolelementer til at opdage enhver urigtige oplysninger, der ellers ville være indeholdt i disse regnskaber.
Ud over disse aktiviteter, kan retsmedicinske revisorer spurgte til at bestemme mængden af tab påført ofrene, vidne i retten som en ekspert vidne og bistå med forberedelsen af visuelle hjælpemidler og skrevet oversigter til brug i retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.